Ieder project is anders

Mijn naam is Nicky Hendriks, de 24-jarige eindbaas van NHendriks Event Support. De afgelopen jaren ben ik volledig in de weer geweest met werken en studeren. Na mijn studie besloot ik net zoals menig ander om daar niks mee te gaan doen. Nee, ik moest en zou doen wat ik al jaren deed; de evenementenwereld in! Vlak voor het seizoen echt begon snel naar de KvK, precies op tijd voor de eerste festivals weer begonnen!

Op festivals houd ik mij vooral bezig met de bevoorrading en op-/afbouw van barren van en alles wat daarbij komt kijken, echter liggen hier geen beperkingen, ik ben overal inzetbaar!! Iemand nodig die wat lampen ophangt op het podium? Dat kan ook bij NHendriks Event Support! Kijk hieronder voor iets specifiekere informatie over wat de mogelijkheden zijn!

Wil je weten wat ik allemaal heb gedaan kijk dan op mijn portfolio of download mijn CV (pdf)!

Festivalhoreca

In de festivalhoreca is NHendriks Event Support op zijn best. De expertise ligt in de werkzaamheden die komen kijken bij de natte horecaproductie, denk dan aan het bouwen van barren, plaatsen van (koel)containers, bevoorrading, biertechniek, administratie en ga zo maar door!

Lichttechniek

Op zoek naar een lichttechnicus? Ook dan kan je bij NHendriks Event Support terecht! Of het nou gaat om iemand die lampen inhangt, een show voorbereid of tijdens show de lichten aanstuurt. Hierin zijn de mogelijkheden bijna eindeloos!

Overig evenementenwerk

Natuurlijk is er veel meer werk op festivals dan enkel horeca, daarom is NHendriks Event Support ook inzetbaar als heftruckchauffeur, sitecrew en alles meer! Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen!