De ene dag is de andere niet

Mijn naam is Nicky Hendriks, de 24-jarige eindbaas/dude/whatever van NHendriks Event Support. De afgelopen jaren ben ik volledig in de weer geweest met werken en studeren. Na mijn studie besloot ik net zoals menig ander om daar niks mee te gaan doen. Nee, ik moest en zou doen wat ik al jaren deed; de evenementenwereld in! Vlak voor het seizoen echt begon snel naar de KvK, precies op tijd voor de eerste festivals weer begonnen!

Tegenwoordig doe ik eigenlijk van alles, de ene dag ben ik hang ik lampen in allerhande constructies, de andere dag scheur ik met de heftruck over een festivalterrein en soms tap ik ook hele mooie biertjes! Alles met veel plezier en zo nu en de nodige dosis rock ‘n roll.

Nou kan ik hier alles heel mooi op mijn website zetten natuurlijk, maar wil je meer weten? Neem dan contact op, ik kom graag eens langs om deze te vertellen onder het mom van een kop koffie of iets anders! Lijkt me leuk! Hieronder staan nog een paar voorbeeldjes van wat ik kan doen maar dat is natuurlijk lang niet alles!

Festivalhoreca

In de festivalhoreca ben ik denk ik wel op mijn best. Mijn expertise ligt in de werkzaamheden die komen kijken bij de natte horecaproductie (met andere woorden; drank), denk dan aan het bouwen van barren, plaatsen van (koel)containers, bevoorrading, biertechniek, administratie en ga zo maar door! Na het werken moet er natuurlijk ook wel even een kwaliteitscontrole uitgevoerd worden met de ploeg!

Lichttechniek

Ik kan ook dingen met lampen, bijvoorbeeld in trussen hangen en alles aansluiten, netwerken aanleggen, stroomplannen maken en ga zo maar door. Maar als er een Avolites staat dan vind ik het wel het leukste om ook daadwerkelijk aan de knoppen te zitten!

Overig evenementenwerk

Pfoe, nog meer dingen die ik kan. Ja noem het maar op en dan weet ik of ik de juiste persoon daarvoor ben. Overleg is altijd mogelijk! Had ik al gezegd dat de volgende stap contact opnemen is? Ben je hier na een van mijn mailtjes dan is terugmailen een betere optie 🙂